Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ön kinek épít házat, az ellenségének vagy magának?

Ön is megálmodta már gyönyörű, kényelmes családi otthonát?


Az Energiatudatos Családi Otthon szemináriumokat azzal a céllal szervezzük, hogy az építtetőknek, a leendő lakóknak a kezdetektől fogva segítséget tudjunk nyújtani a házépítésben, illetve korszerűsítésben.

Akkor bizonyára ismerősek ezek a kérdések!

  • Hogyan válasszam ki a lehető legalkalmasabb helyet, a legmegbízhatóbb építőanyagot?
  • Melyik az igényeinknek leginkább megfelelő és a tervezett ráfordításhoz illeszkedő gépészeti rendszer?
  • Napjaink egyik kiemelten fontos kérdése – nem csak a trendek és a szabályozások miatt – az energiatudatosság, az energiahatékonyság is. Mit jelent a “takarékos üzemeltetés” vagy “alacsony üzemeltetési költség” egy családi ház esetében?
  • Hogyan használhatom a természet erőforrásait a családi házam energiaszükségletének megtermelésére?
  • Mik a leggyakoribb hibák és hogyan előzhetők meg?

Egész biztosan sokan ismerik a mondást, miszerint az első házat, amit építesz, add el az ellenségednek, a másodikat a barátodnak, a harmadikban lakj te magad!

A népi bölcsesség mindig érdemes arra, hogy megfogadjuk, de kinek van erre manapság ideje és energiája, a pénzről nem szólva? Nincsen egy rövidebb út? Hogyne volna, kifaggathatja ismerőseit, akik a közelmúltban építettek családi házat. Ismerve a magánépítkezések megfogyatkozását, sokaknak egyetlen ismerőse sem lesz, aki az elmúlt öt évben építkezett.

Az Energiatudatos Családi Otthon Szeminárium után bárkinek több új ismerőse lesz, aki éppen beköltözött az energiatakarékos új családi házába. Lesz több új ismerőse, aki tapasztalt építész, gépész, megújuló energiás szakember, tucatnyi referenciával. Olyan új ismerőse is lesz ezután, aki épületgépészeti terveket készít, vagy passzívház specialista.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Elmondaná a véleményét? Tegye meg!x